Abeego

I 2008 blev Abeego grundlagt af Toni Desrosiers, baseret på to grundprincipper. For det første er det logisk, da indpakningen med bivoks lader maden ånde naturligt. Hvis levende mad skulle pakkes i helt lufttæt papir, ville det ikke kunne ånde og typisk hurtigt begynde at mugne eller tørre ud. For det andet er det inspirerende. Det ser godt ud, føles godt, dufter godt og fremmer et sundere forhold til mad. Det bedste er at han med Abeego, har inspireret andre til at deltage i bivoksens madpakkebevægelse – som er en stor ære for Toni Desrosiers. Velkommen til fremtiden for indpakning af mad.

Abeegos madpapir med bivoks er helt naturligt og de bruger minimal energi til at producere deres produkter. Alle anvendte materialer kommer fra naturen og vil vende tilbage dertil, uden spor. Abeego er helt igennem “zero waste” og resterne fra produktionen bruger de til at lave bl.a. ildstartere og snor.

Abeego Beeswax Food Wraps er genanvendelige og holder typisk omkring et år. Tåler ikke mikrobølger eller varme temperaturer og bør vaskes i koldt vand med et mildt og miljøvenligt opvaskemiddel.